TEKSET – Påmeldingen har åpnet!

TEKSET er en konferanse for innovasjon innen settefiskoppdrett. I 2017 arrangeres konferansen den 14. og 15. februar 2017 på Clarion Hotel & Congress i Trondheim.

TEKSET har siden oppstarten i 2014 blitt en viktig arena for aktører i norsk oppdrettsnæring. Arenaen fokuserer på utfordringer og fremtidens løsninger relatert til teknologi og drift/operasjon av settefisk og landbaserte anlegg.  Arrangementet har årlig samlet ca 250 deltagere, og er et søsterarrangement til TEKMAR, som i hovedsak omhandler sjøbasert teknologi. Arrangører har tidligere vært SINTEF og akvARENA, sammen med NCE Aquaculture, VRI Trøndelag og Forskningsrådet.

En bredt sammensatt programkomitè bidrar hvert år i arbeidet med å bestemme aktuelt tema. Programmet for 2017 er foreløpig ikke klart, men vil bli lagt ut så snart det er på plass. Det åpnes for stand og profileringspakker for leverandørene etter mal a TEKMAR konferansen www.tekmar.no.

Påmeldingen har nå åpnet og du kan melde deg på her.