HAV 17 – treffpunkt næring og student

Foto: Elise Henriksen Auberg

Torsdag 26. oktober ble HAV 17 arrangert av NCE Aquatech Cluster i samarbeid med linjeforeningene Teknologiporten og Volvox & Alkymisten. Nok en gang var arrangementet fullbooket med studenter.

Suksessfullt samarbeid med studentene

HAV er et årlig studentarrangement hvor medlemsbedriftene i NCE Aquatech Cluster får muligheten til å presentere sin virksomhet for 70 engasjerte studenter med interesse for norsk havbruksnæring. Dette var det femte året HAV ble gjennomført, og til årets arrangement deltok Skretting, Akva Group, Aqualine og SINTEF Ocean. I tillegg gav Sjømat Norge en helhetlig presentasjon av bransjen, og YoungFish, NTNU Brohode Havbruk og NCE Aquatech Cluster presenterte mulighetene for studentene inn mot sjømatnæringen. Arrangementet ble holdt i lokalene til SINTEF Ocean, og studentene fikk servert sushi og cava etter endte presentasjoner.

HAV 17 videreføres og forsterkes i 2018

NCE Aquatech Cluster vil ta samarbeidet med studenter og utdanning til et nytt nivå. I samarbeid med studentene og medlemsbedriftene forskes det nå på om HAV skal få et nytt konsept i 2018. Kom gjerne med en tilbakemelding til [email protected] hvis dere har noen innspill på nye konsepter som kunne vært ønskelig mellom næring og student.