Botngaard AS kjøper Rantex AS, en nestor innenfor PVC-industri i Norge

www.botngaard.no

Botngaard AS har som mål å være den ledende aktøren i Norge for utvikling, produksjon og bruk av presenning innen oppdrettsnæringen i samarbeide med FoU miljøet i Midt-Norge. For å styrke posisjonen og sikre videre utvikling har Botngaard AS kjøpt Rantex AS.

– Vi er svært glade og stolt over å ha fått gjennomført dette oppkjøpet, sier daglig leder Torstein Rønning i Botngaard AS i en pressemelding. – Nå får vi samlet og styrket kompetansen på store fleksible presenningsprodukter til oppdrettsnæringen. Blant annet vil Svein Tveiten umiddelbart gå inn som CTO i Botngaard. Dette vil gi økt satsing på utvikling av nye løsninger og produkter for effektivt bærekraftig havbruk.

– Botngaard AS, som leverandør til oppdrettsnæringen, vil dra stor nytte av dette. Med på kjøpet får vi medarbeidere med stor kunnskap og bred erfaring, spesielt innenfor PVC-sveising. I tillegg vil oppkjøpet komplettere vår maskinpark og teknologi på en utmerket måte, sier daglig leder Torstein Rønning.

– Botngaard har historisk sett hatt fullt fokus på Havbruksnæringen, men oppkjøpet åpner adgang til markeder vi tidligere ikke har vært inne på. Spesielt transport- og bygg- og anleggsbransjen er spennende satsningsområder, sier Rønning videre.

– Oppkjøpet av Rantex AS passer perfekt i forhold til de ambisjonene vi har for de kommende årene. Botngaard AS står nå bedre rustet til å være en god leverandør, vi har større og bedre fasiliteter slik at vi kan drive nyutvikling av produkter, og fortsatt være en solid bidragsyter innen FOU, avslutter Rønning.

Om Botngaard AS 

Selskapet utvikler, produserer og distribuerer produkter innen industritekstiler, presenning, til oppdrettsnæringen i Norge og internasjonalt.
Botngaard AS har satt seg som mål at selskapet skal bli den ledende leverandøren av produkter av presenning til oppdrettsnæringen. I den forbindelse har selskapet etablert gode kontakter med næringen, utstyrsleverandører og det sterke FoU miljøet i Midt-Norge

Om Rantex AS

I over 140 år har Rantex AS vært en solid leverandør av skreddersydde industritekstiler og lærvarer. Med en moderne maskinpark og målsetting om å være en ledende leverandør på tekniske- og belagte tekstiler til industri, bygg og anlegg, oppdrett og maritimt miljø, har Rantex AS tilbydd tilpassede løsninger til nesten alle behov som krever innkledning og tildekning.

For ytterligere informasjon kontakt:
Daglig leder Torstein Rønning. Mobil: 99 59 00 19 – Mail: [email protected]