EATiP’s nye nettside – finn kontakter og aktiviteter i Europa!

EATiP (European Aquaculture Technology & Innovation Platform) har fått ny fin nettside – se her!

Nettsiden gir oversikt over medlemmer, prosjekter, løpende internasjonale arbeidsgrupper og annet nytt for alle i Europa som har interesser innen akvakultur. Siden gir også tilgang til EATiP’s visjonsdokument og strategiske forskningsagenda.

 

Hva er EATiP for partnerne NCE Aquatech?

NCE Aquatech er en offisiell «speilplattform» i EATiP. Det betyr at klyngen er en viktig representant for norsk akvakultur inn mot EU. EATiP er en viktig kanal for klyngen ut mot andre klynger, kontakter, prosjekter, aktiviteter og prosesser knyttet til innovasjon innen akvakultur i Europa. Du finner litt mer om dette i  juleintervjuet med Alexandra Neyts

Følg også EATiP på Twitter @EATIP_eu!