Har din bedrift gode bilder å dele med klyngen?

NCE Aquatech Cluster deler mange nyhetssaker på sin nettside, via nyhetsbrev og også i eksterne nyhetskanaler, men mangler gode illustrasjonsbilder som representerer næringen, teknologiene og alt som skjer hos og rundt klyngens partnere.

Har din bedrift gode bilder, illustrasjoner og/eller filmsnutter å dele med klyngen? Det kan være bilder/filmer fra lokasjoner, detaljbilder, bilder av produkter, produksjon og teknologier, arrangementer osv. NCE Aquatech vil selvfølgelig kreditere fotograf/bedrift.

NCE Aquatech holder i tillegg en del innlegg i utlandet hvor vi viser fram norsk oppdrettsteknologi. Har din virksomhet noe nytt og spennende som bør vises fram? Send oss en e-post med mer informasjon.

Er du hobbyfotograf om har bilder til salgs kan dette også være av interesse.

Send inn aktuelle bilder til kine @ foseninnovasjon.no.