Klimamarin – mer aktuell enn noen gang!

Natt til mandag la FNs klimapanel fram sin hittil siste klimarapport, den slår fast at bare ekstreme tiltak kan begrense den globale oppvarmingen til 1,5 grader.

På Klimamarin 2018 vil statssekretær Roy Angelvik i Nærings- og fiskeridepartementet, direktør og sjeføkonom Eirik Wærness i Equinor og fungerende adm dir Ole Erik Almlid i NHO fortelle om hvordan de vurderer klimautfordringen. Vi vil også belyse hvordan sjømatnæringen kan bidra til å redusere sitt klimaavtrykk og hvilke ambisjoner sjømatnæringen har på dette området. Du vil også få vite mer om hvordan klimaendringene kan påvirke sjømatnæringen – kan de sette en stopper for vekstambisjonene i sjømatnæringen? Vi avslutter konferansen med en paneldebatt der Norges Fiskarlag, Norsk Industri, Sjømat Norge og Bellona deltar.

Klimamarin 2018 arrangeres lunsj-til-lunsj på Scandic Nidelven i Trondheim 13. og 14. november, med middag for deltakerne om kvelden den 13. november.

Program og påmelding finner du på www.klimamarin.no

Også i år er NCE Aquatech Cluster samarbeidspartner.