Suksessfull partnerkonferanse og fagforumssamling

Partnerkonferanse 2018. Foto: Kristian Henriksen, NCE Aquatech

NCE Aquatech ønsker med dette å takke alle deltakerne på Partnerkonferansen og fagforumssamlingen den 22. og 23. november. Samlingen ble en suksess, og med 84 deltakere over to dager fikk klyngen mange gode innspill til videre arbeid og fokusområder.

Foredragene deles kun ut til partnere i NCE Aquatech ved forespørsel. Ønsker du å få tilsendt et eller flere foredrag, ta kontakt med Kine på [email protected]

Vi oppfordrer videre alle våre partnere å sende innspill til hva de ønsker mer av i klyngeregi, og ikke minst hva dere savner. Det vil bli sendt ut en spørreundersøkelse med dette som tema i januar, men har du innspill allerede i dag, send de på mail til Kristian på [email protected]