Gründerjulepresangen – «Nytt år, nye muligheter»

Har du en god idè som kan utvikle havbruksnæringen til det bedre? Nå har DU mulighet til å få den flotteste julepresangen for deg og ditt selskap!

«Gründerpresangen er verdt 250.000 kroner og gir deg alt du trenger for å lykkes med selskapet ditt. Søk nå og få uvurderlig hjelp!» 

Du sitter nok å lurer på hvem dette er for og hva du eventuelt må gjøre, og her kommer det: Vi er ute etter interessante oppstartsideer/prosjekter/konsepter/selskaper (listen er lang) som har kreative, effektive og bærekraftige løsninger som kan bringe havbruksnæringen et steg videre! Alt du trenger å gjøre er å skrive en god søknad! Enten du allerede er i gang, eller kun har en god idé.

Du vil også få rådgivningshjelp (strategi, juridisk, patent osv.), opplæring i metodikk, hjelp med visualisering og oppgradering, og mulighet for å presentere på Global Aquatech Summit i 2019 den 6. Mars.

Så, du sitter nok å kjenner på at det er mange gode grunner til å søke, og manglende argumentasjonsgrunnlag for å ikke gjøre det. Ønsk deg derfor denne flotte julepresangen, søk nå, og du kan plutselig være ett steg nærmere ditt mål i 2019!

Du kan søke herhttps://www.grunderpresangen.no
Husk søknadsfrist: 24. Desember 2018

Gründerjulepresangen er et spleiselag fra aktører som lever for havbruksnæringen og som ønsker å gi hjelp til de som fortjener det, aktørene er: Skretting, Deloitte, Nagelld, NCE Seafood Innovation Cluster, ACAPO, NCE Aquatech Cluster, NCE Media, Blue Planet, Artgarden.

Lykke til!