Internasjonalisering

Klyngens strategiske jobbing mot utvalgte markeder begynner nå å gi resultater og allerede i januar inviterer vi til to markedsseminar. I tillegg inviterer Innovasjon Norge til markedsreise til India og til Marokko.

Global Growth Chile  – 7. januar
Basert på innspill fra våre partnerbedrifter har Innovasjon Norge gjennomført en markedsundersøkelse for akvakulturteknologi til Chile. Denne er nå klar og vil bli presentert på et eget møte den 7. januar.

På seminaret vil du også få informasjon om et tiltenkt markedsprosjekt, Global Growth for akvakulturteknologi til det Chilenske markedet. Høres dette interessant ut for din bedrift? Meld deg på i dag! https://aquatechcluster.no/arrangementer/global-growth-chile/

Global Growth Canada – januar (dato kommer)
Som for Chile har Innovasjon Norge, etter innspill fra våre partnere, gjennomført en markedsundersøkelse for oppdrettsteknologi til det Canadiske markedet. Analysen er nå klar og vil bli presentert på et webinar i løpet av januar.

Dato er enda ikke satt, men blir trolig i uke 4. Her vil det også bli gitt informasjon om hvilke forhold norsk næringsliv må tenke på ved etablering/business i Canada, hvor det eksempelvis vil bli mulighet å stille spørsmål angående skatteregler o.l.

Norwegian business delegation to India, 6. – 9. januar
On the occasion of Prime Minister Erna Solberg’s official visit to India, Innovation Norway is organising a Norwegian business delegation. The delegation programme takes place 6 – 9 January 2019.

India is an economy in growth, doubling every ten years. According to analysts, the country will be the world’s third largest economy by 2050, and the workforce grows by 14 million a year. This means great opportunities for Norwegian companies.  Download the official program here

The programme focuses on the following industries: Energy, aquaculture/marine, renewable energy, oil and gas, maritime, ICT and defence.

Invitasjon til Salon Halieutis, Afrikas største fiskerimesse. Agadir, Marokko 20.-24.februar 2019
Den norske ambassaden i Marokko ønsker herved å invitere norske aktører i oppdrettsnæringen til å delta på den norske standen under Afrikas største fiskerimesse Salon Halieutis, som finner sted i Agadir, 20.-24. februar 2019.

Norge er i år invitert som æresgjest. Foruten tilstedeværelse av sentrale institusjonelle og private marokkanske aktører, vil 36 land være representert, herunder 22 afrikanske land. Halieutis tilbyr dermed en unik mulighet til å posisjonere seg i det afrikanske markedet. I tillegg til B2b-møter og konferanser innenfor rammen av Halieutis, legger ambassaden opp til et skreddersydd program for å introdusere interesserte i den norske oppdrettsnæringen til mulighetene og aktørene i det marokkanske markedet. 

Ambassaden setter pris på tilbakemelding om interesse til [email protected]