Påmelding til NCE workshop og Brohodekonferanse åpnet!

Foto: NTNU Havrom

Rekruttér studenter og møt veiledere og bedrifter på NCE Aquatech workshop den 20. mars og på Brohodekonferansen den 21. mars i Ålesund! Tema for workshopen er «Samarbeid innenfor maritim sektor i Midt-Norge»

Maritim service til havbruk er i stadig utvikling, med nye brønnbåter, servicefartøyer, slaktebåter, ubemannede løsninger og utstyr. Større fartøyer, datalogging og styring, HMS, fiskevelferd og energiløsninger er i fokus, og ny teknologi utvikles i «rakettfart». Det glade budskap er at matproduksjonen fra havbruk ønskes økt, og leverandørene skal bidra med teknologi og service som muliggjør dette. Dette må imidlertid balanseres mot miljøfotavtrykk, kostnadsnivå og bærekraft i sin helhet. Hvilke utfordringer gir dette, og hvilke muligheter gir det for samarbeid om lukrative forretningsmodeller?

NCE Aquatech Cluster ønsker også GCE Blue Maritime velkommen til workshopen, og ser frem til fruktbare diskusjoner om samarbeid innen det maritime i aksen Ålesund – Rørvik!

Info og program oppdateres HER.

Bedrifter, forskere m fl kan finne påmelding HER.

Studenter kan melde seg på HER.

 

Tekst: Kari Thyholt m fl