Internasjonale muligheter i India, Indonesia og Israel

Ser din virksomhet mot internasjonale muligheter? India, Indonesia og Israel ser nå til Norge for både kunnskap og teknologi for oppdrett.

India
Innovasjon Norge er session sponsor under Asian Pacific Aquaculture 2019 i Chennai, India. I den forbindelse er de nå på jakt etter norske RAS leverandører som kan tenke seg å holde foredrag på konferansen. https://www.was.org/meeting/code/APA2019

Er dette av interesse for din virksomhet, ta kontakt med Asheesh Agarwal i Innovasjon Norge på [email protected]

Indonesia 
Innovasjon Norge sine rådgivere for Indonesia kommer til Norge i perioden 20. til 24. mai og vil være i Trondheim den 23. mai. Indonesia satser på utvikling av industrialisert oppdrett og er stadig på jakt etter norske samarbeidspartnere.

Er dette interessant for din virksomhet, ta kontakt med Peggy Gaspersz [email protected]

Israel 
Den norske ambassaden i Tel Aviv og den israleske ambassaden i Oslo arrangerer en konferanse om innovasjon og teknologiutvikling i Tel Aviv den 3. og 4. juni. En av hoveddelene vil omhandle oppdrett og oppdrettsteknologi og den norske ambassaden er i den forbindelse interessert i norske virksomheter som kan tenke seg å holde foredrag.

Er dette av interesse for din virksomhet, ta kontakt med Christine Knudsen på [email protected] (please use “Business Conference in Tel Aviv June 2019” in the title).