Siste frist for påmelding til markedsstudier til Chile og Canada

I disse dager går fristen ut for å melde seg på de to Global Growth prosjektene som NCE Aquatech har vært med på å initiere i samarbeid med Innovasjon Norge.

Canada – påmeldingsfristen er gått ut, men fortsatt noen få plasser ledig 
Prosjektet Global Growth Canada Salmon Aquaculture består av to ukesbesøk til markedet på østkysten av Canada, spesifikt St John’s på Newfoundland. Her vil vi besøke relevante beslutningstagere som gjør det mulig å komme inn i det canadiske markedet, eller utvide eksisterende virksomhet. I tillegg vil prosjektet inneholde to til tre felles arbeidsmøter i Norge hvor bedriftene møtes for å forberede neste besøk til Canada og bearbeide inntrykk og erfaring fra forrige besøk. Mer info her: https://www.innovasjonnorge.no/no/tjenester/internasjonal-satsing/kurs-og-kompetanse/global-growth/global-growth-canada-salmon-aquaculture/

Chile – påmeldingsfrist 8.april 
Prosjektet Global Growth Chile Salmon Aquaculture består av to ukesbesøk til markedet i Chile hvor vi besøker relevante beslutningstagere som gjør det mulig å komme inn i det chilenske markedet, eller utvide eksisterende virksomhet. I tillegg vil prosjektet inneholde to til tre felles arbeidsmøter i Norge hvor bedriftene møtes for å forberede neste besøk til Chile og bearbeide inntrykk og erfaring fra forrige besøk. Her info her: https://www.innovasjonnorge.no/no/tjenester/internasjonal-satsing/kurs-og-kompetanse/global-growth/global-growth-chile-salmon-aquaculture/