– Samarbeid mellom forskning, student og næring

Oppfordrer alle som har anledning til å delta på oppgaveseminar under Aqua Nor 2019.

» Har du en oppgave du aldri har fått prioritert? Eller har du behov for nye impulser og innspill? Da kan
et oppgavesamarbeid mellom student, faglærer og din bedrift være en god løsning! «

I forbindelse med studentdagen inviterer Brohode Havbruk 2050 til samarbeid mellom veileder og næringsliv om studentoppgaver – på bachelor, master eller phd nivå, og innenfor et bredt fagspekter (teknologi, bio/bioteknologi, samfunnsvitenskap). Faglærere fra NTNU vil presentere forskningsprosjekter som er tilpasset for studentoppgaver, og som kan løses i samarbeid med næringslivet. Det vil så bli tid for diskusjon mellom bedrifter og aktuelle veiledere hvor dere kan melde interesse og/eller komme med egne ønsker for studentoppgaver.

Program:

  • 10:00     presentasjon av muligheter for studentsamarbeid (oppdatering på fagfelt kommer)
  • 10:30    speed-dating: mingling og diskusjoner
  • 11:30     oppsummering og avslutning

Oppgaveseminaret arrangeres samme dag som studentdagen på Aqua Nor slik at dere blir bedre kjent med hva en studentoppgave innebærer, og hvilke spennende prosjekter det er mulig å delta på. Vi håper DERE vil delta på oppgaveseminar, som kan resultere i et godt samarbeid med akademia!

TRYKK HER for påmelding

For mer informasjon om Studentdagen se HER og på FB-arrangementet HER

For spørsmål, kontakt Trude Steinbru Heggstad
E-post: [email protected] | Mobil: +47 452 39 929