Bli med på offisiell delegasjonsreise til Russlands fjerne Østen

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Er din bedrift interessert i markedsmuligheter i Russlands fjerne Østen? Den norske ambassaden i Mosvika – i samarbeid med Innovasjon Norge og Norsk-Russisk Handelskammer – inviterer til en offisiell delegasjonreise til Vladivostok 28. oktober til 01. november 2019.

Formålet med reisen er å utvikle eksisterende markedsmuligheter og tilrettelegge for fremtidige investeringer og samarbeid. Ambassaden er også behjelpelig med å tilrettelegge for individuelle møter og program.

Bedriften må dekke reise- og oppholdkostnader selv, men ambassaden vil kunne dekke utgifter som leie av møtelokaler, tolk, offisielle måltider, transport og innleie av lokal ekspertise.

Vil du vite mer om akvakultur i Russlands fjerne Østen?

Påmelding og eventuelle avklaringsspørsmål sendes til [email protected] innen 01.09.2019.