INAQ inviterer til kurs i praktisk styrearbeid

Partnerbedriften INAQ har utviklet et kurs i «Praktisk styrearbeid» som gjennomføres for 7. gang i tidsrommet 12. – 14. november på Hovde Gård, Brekstad.

Kurset har en praktisk tilnærming til styrearbeid ved at INAQ først foreleser i plenum rundt et tema, og deretter går man i gruppearbeid tilsvarende størrelse som for et styre for å løse oppgaver. Til slutt møtes deltakerne i plenum for å diskutere gruppearbeidet.

Den røde «tråden» er en casebedrift der deltakerne blir bedt om å agere som et styre i forhold til «hendelser» som oppstår for bedriften. På dag to deltar advokat fra Sands i forbindelse med gjennomgang av juridiske emner.

Det at dette er et internatkurs fra tirsdag lunsj til torsdag lunsj, fører til at deltakerne blir godt kjent med hverandre.

Etter lunsj på torsdag (siste dag), får alle anledning til å bli med på en omvisning på Grøntvedt Pelagic der Bjørnar Grøntvedt redegjør for historien og status for virksomheten. Grøntvedt Pelagic er også eksempelbedriften kursleder benytter når han skal forklare hvordan et styre kan være med å bidra til å utarbeide en strategi for en virksomhet.

PÅMELDING
Påmelding gjøres på www.inaq.no eller ved e-post til koordinator Berit Helland Wold; [email protected] (tlf 932 57 474).

Se mer informasjon og program.