Det er ikke hver dag det kommer en Britisk ambassadør til Trondheim!

Foto Sjømat Norge

Foto Sjømat Norge

Sjømat Norge, i samarbeid med NCE ønsker å invitere deg til Teknologi- og servicekonferansen som går av stabelen 28. November 2019.

Sjømat Norge kan være svært stolt over å fortelle nyheten om at den Britiske ambassadøren kommer til Norge for konferansen. Storbritannia er et viktig marked for hele sjømatnæringen, og det blir vært interessant å høre om tankene og planene de har fremover, særlig med tanke på Brexit. 

Les mer om foredragsholderen HER

 

Det er satt sammen et spennende program for deltakerne. Gjennom dagen får vi innblikk i Leverandørindustriens vilkår nasjonalt og internasjonalt, Næringens kompetansebehov,  og det hele avsluttes med Skatt og debatt før vi går videre med en bedre middag og mingling. Både fiskeri- og sjømatminister Harald Tom Nesvik, Bi-professor Torger Reve og en rekke stortingspolitikere er noen av dem som tar turen til Trondheim.

Dagen etter, 29. November er satt av for fagforumskonferanse (mer informasjon kommer).

Meld deg på HER eller gå inn på Sjømat Norge sine sider HER for å se program!