Webinar: Automatisert telling av lus – hva er tilgjengelig og hvilke muligheter kommer fremover

Foto: Norsk Havbrukssenter

Etter første webinar om «Muligheter for test og demonstrasjon av havbruksteknologi» presenterer NCE Aquatech Cluster webinar nr.2 som blir den 20.november. Her er det bare å holde av klokkeslettet 11:00 – 12:00!

Målet er deling av spennende informasjon til våre partnere over hele landet.

Det andre webinaret setter, etter ønsker fra flere fagforum, Automatisert lusetelling på dagsorden. I samarbeid med partnerbedrifter i NCE Aquatech og nære samarbeidspartnere er det nå muligheter til å høre siste nytt innen teknologi for automatisert telling av lus i oppdrettsnæringen og hvilken muligheter som kommer fremover. 

I dette webinaret får du informasjon fra noen av dem, og du får høre hvilke teknologiske muligheter som eksisterer hos hver enkelt. 

Klikk her for å melde deg på webinaret allerede nå!