Dette vil du ikke gå glipp av!

Programmet til Sjømat Norge Havbruk Midt og NCE Aquatech Cluster til årssamling er nå klart!

Hva kan vi lære av andre?
Hvordan får man god og nok arbeidskraft?
Hvilken kompetanse trenger vi?
Hvordan får vi nok areal?

Med tema Mennesket i fokus på årets konferanse har Sjømat Norge Havbruk Midt og NCE Aquatech satt sammen et program hvor blant annet Helge Gåsø forteller om sin reise fram til i dag, Snadder og Snaskum setter fokus på hva resten av sjømatnæringa kan lære av et lite skjell på Fosen, og vår nye distrikts- og digitaliseringsminister Linda Hofstad Helland stiller til dialog med Trøndelags nye politiske redaktør Snorre Valen og Salmars samfunnskontakt Alf Jostein Skjærvik. Dette, og mye mer, vil du ikke gå glipp av! 

Som før blir det også årsmøter for Sjømat Norge Havbruk Midt, NCE Aquatech Cluster og Teknologi Akvarena samt en bedre middag og mye nettverksbygging!

Se programmet her og meld deg på nå!