Undersøkelse av internasjonale markedsmuligheter

Bli med på årets undersøkelsen av internasjonale markedsmuligheter! 

NCE Aquatech Cluster inviterer alle til å delta på årets markedsundersøkelse. Du og din bedrift kan være med å bestemme hvilket internasjonalt marked som NCE Aquatech skal jobbe mer med fremover. Uansett hvilke type bedrift du representerer, vil vi gjerne høre hvilket marked som er interessant for deg og din bedrift å jobbe mer mot fremover!

Undersøkelsen tar for seg blant annet; hvilket internasjonalt marked burde undersøkes? er det andre fiskearter som er interessant å jobbe mer mot? Hvorfor skal man jobbe mot de bestemte markedene? Og hvordan NCE Aquatech skal jobbe sammen med medlemmene mot markedene fremover?   

Undersøkelsen tar mellom 2-4 minutter, og er åpen for alle aktører innenfor havbrukssektoren.  

 Trykk HER for å komme til undersøkelsen.