Åpent for å søke nytt samlingsbasert studium innen ledelse i havbruksoperasjoner!

Ytre Namdal fagskole har fått godkjent et svært etterspurt fagskoletilbud med 30 studieplasser. Dette kan kombineres med full jobb! Foto: Halvor Mortensen, Val FoU

Til høsten kan næringen glede seg over å ha fått et etterlengtet faglig tilbud for servicepersonell som ønsker påfyll innen teknologi, biologi og ledelse! Ytre Namdal fagskole har gått i spissen for å få på plass dette samlingsbaserte toårige studiet som kan kombineres med full jobb. Søknadsfristen er 15. april. 

 

Ytre Namdal fagskole har et rikholdig tilbud og vil nå utvide med samlingsbaserte studier som gir 60 studiepoeng. Foto: Halvor Mortensen, Val FoU.

Ytre Namdal VGS, Val VGS, Guri Kunna VGS på Frøya, Trondheim fagskole og flere havbruksaktører langs kysten av Trøndelag har vært faglige bidragsytere til studiet. Fagskolen har også avtale med Blue Planet Academy om tilgang til omfattende undervisningsmateriell, og en satser på samlinger både på Hitra/Frøya og i Rørvik hvis behovet og søkningen til studiet tilsier dette. Søknad skjer via Samordna Opptak. Les mer om innholdet i studiet i presentasjonen som Halvor Mortensen (Val FoU) holdt på årssamlingen, eller i Namdalsavisa.

NCE Aquatech gratulerer!