God sommer!

Etter en spesiell vår og forsommer ønsker vi dere alle en riktig god sommer, og velkommen tilbake til nye arrangementer og prosjekt-samarbeid til høsten.

Neste møteplass/webinar blir 12. august og setter da nærings-ph.d på agendaen. Meld deg på allerede nå!

Siden mars har vi, som alle andre, kansellert alle fysiske møteplasser, og nå ser vi i NCE Aquatech fram til vi kan treffe dere igjen. Vi jobber for at vi skal kunne invitere til et fysisk arrangement i månedsskiftet august/september, men vil samtidig følge anbefalingene fra myndighetene tett. Med mindre det skulle komme nye innstramminger kan vi med glede meddele at vi satser på både studietur 04. – 05. november og fagforumskonferanse 27. november og du kan allerede nå sette av datoene.

I tillegg anbefaler vi alle å ta en titt på vår arrangementsoversikt. Selv om det fortsatt vil være annerledes til høsten er det mye spennende som skjer ut over året.

Til alle våre partnerbedrifter så vil det i august/september bli tilgjengelig en halvårsrapport som oppsummerer året så langt. Denne vil dere finne i klyngeportalen. Der finner dere i løpet av juli også årsrapportene fra 2017, 2018 og 2019, og i tillegg markedsrapporter fra ulike internasjonale markeder, som tidligere er blitt presentert på Årsmøtene og på andre partnermøter.

Med det vil vi bare ønsker alle våre partnerbedrifter, samarbeidspartnere og følgere en riktig god sommer. Vi i NCE Aquatech Cluster vil fortsatt være tilgjengelig til litt ut i juli, men vi vet at mange av dere allerede har tatt ferie.