Nor-Fishing gjennomføres i nytt format

Med over 20.000 besøkende fra opptil 60 nasjoner er Nor-Fishing et viktig møtested for fiskerinæringen og en kilde til massiv nettverksbygging og grobunn for mange nye ideer. Det er derfor gledelig å se at messen gjennomføres i år også, selv om det gjøres digitalt.

I år som alle tidligere år legges det opp til et faglig spennende program (programmet er ikke ferdigspikret pt) med åpning av statsminister Erna Solberg. Nytt av året vil være at istedet for fysiske stands vil utstillerne få mulighet til å presentere seg digitalt, enten i form av innsendt video på 30 eller 60 sekunder, eller ved et inntil 6 minutters besøk i studio der man blir intervjuet av programleder Arne Hjeltnes.

Utstillere vil som før måtte betale, men deltakelse på messen er gratis.

For mer informasjon, besøk nettsidene til Nor-Fishing Stiftelsen.