Student? Bli kjent med fiskerinæringa på Nor-Fishing Digital

I år arrangeres fiskerimessen Nor-Fishing i digitalt format, men det setter ikke stopper for stemningen!

Studenter og elever inviteres til å delta – fra lesesalen, klasserommet, hybelen – uansett hvor du befinner deg. Deltagelsen er selvsagt helt gratis.

Mellom 18. og 20. august kan du bli godt kjent med en viktig og spennende næring på Nor-Fishing Digital. På den digitale messen får du muligheten til å knytte kontakter med aktører i næringen, bli oppdatert på hva som rører seg i bransjen og vise deg frem for de som leder og rekrutterer til alle typer stillinger. Kanskje er dine fremtidige kolleger her?

Studentdagen som finner sted på den fysiske messen er i år byttet ut med flere spennende studentinnslag som vil sendes i løpet av de tre messedagene. Mellom studentinnslagene sendes både paneldebatter, intervjuer med utstillere, foredrag og krydder, som for eksempel innslag med Trondheims beste kokker.

Brohode Havbruk 2050 er samarbeidspartner i studentprogrammet til Nor-Fishing Digital.