Produktivitetskonferansen – i ny drakt

På tross av COVID-19 situasjonen arrangeres Produktivitetskonferansen i Kristiansund for 22. gang – denne gangen i ny, digital drakt.

Som deltaker får man oppdatert informasjon om de viktigste og mest relevante temaene for dagens laksemarked, gjennom en effektiv oppdatering fra marked og produksjon av laks, inkludert siste status for produktivitet, resultater for utslaktede generasjoner av laks (nasjonalt og globalt), trender i laksemarkedene og en løypemelding for fiskehelsen det siste året.

Med tilgang til 3 eksperter på under 1 time kan du høre på presentasjonene når du vil og så ofte du vil. I tillegg kan presentasjonene lastes ned for eget bruk. Om du ønsker å høre hva 3 av de ledende ekspertene på laks vurderer som status på de viktigste driverne for balansen mellom tilbud, etterspørsel og dermed økonomisk resultat, finnes det ingen bedre eller mer målrettet produkt enn 3 eksperter på under 1 time.

På programmet står:

  • Produktivitetsbarometeret – Ragnar Nystøyl, Kontali Analyse
  • Fiskehelsebarometeret – Ingunn Sommerset, Veterinærinstituttet
  • Markedsbarometeret – Lars Daniel Garshol, Kontali Analyse

Webinaret publiseres 04. november.

Meld deg på og les mer her.