Lunsjwebinar: Hvordan kan smart design med havplast komme til nytte i akvakultur

Illustrasjon: Innop AS

Innop AS er nykommer i klyngen og vil bringe til torgs bærekraftige løsninger med fremtidig bruk av havplast. Bruk lunsjen på onsdag den 18. november til å lære om både råstoff og smart design, gjerne sammen med dine kolleger! 

Illustrasjon: Innop AS

«Blå bærekraft» er for alvor satt på dagsorden i NCE Aquatech Cluster, og vi ønsker å  skape inspirasjon som kan medføre utviklingssamarbeid innen dette temaet.

Havplast er for tiden et mye omtalt tema, og en av nykommerne i klyngen, Innop AS, vil gjerne dele kunnskap om muligheter med havplast i utvikling av akvakulturteknologi. Bedriften er nystartet og besitter høy fokus og kompetanse innen forskning og nyutvikling. Teddy Slavcheva og Ali Zareiee har spennende idéer som de også jakter prosjektpartnere til. Kanskje er det noen der ute som synes et utviklingssamarbeid kan være interessant?

Ser du frem til en lærerik lunsj, alene eller sammen med dine kolleger?

Finn oppdatert program og påmelding HER

Foredragene vil bli tatt opp, men vi vil også holde rommet åpent etterpå, uten opptak, for de som vil prate mer uformelt med andre klyngemedlemmer.

Illustrasjon: Innop AS