Teknikker som gir mer treffsikker produktutvikling

Lunsjwebinaret den 20. januar handler om designtenkning, eller «Design Thinking». Dette er et kraftfullt verktøy for kunde/behovsorientert produkt- og tjenesteutvikling. Få en smakebit fra både NTNU og Stranda Prolog sine erfaringer mens du nyter lunsjen, og be gjerne med deg kolleger!

Påmelding i Hoopla finnes HER.

Lunsjwebinarene er et tilbud spesielt for partnerbedriftene i NCE Aquatech Cluster.

PROGRAM

11.00 – 11.05 Velkommen

11.05 – 11.25 Design Thinking: Methods and Tools for Empathising v/ André Liem, førsteamanuensis, Institutt for Design, NTNU

11.25 – 11.45 Erfaringer med Design Thinking i produktutvikling hos en utstyrsprodusent v/ Amund Bjerkholt, Head of Engineering, Stranda Prolog

11.45 – 12.00 Spørsmål og diskusjon

Etter at programmet er ferdig kl 12, vil rommet bli holdt åpent for de av deltakerne som har lyst på en uformell prat med kjente eller ukjente.

Foredragsholder André Liem ved NTNU underviser i Design Thinking og ble i november intervjuet av Brohode Havbruk 2050 og NCE Aquatech om hvordan bedrifter kan utvikle ledere gjennom praktisk rettede doktorgradsprosjekter. Dette er mulig med Forskningsrådets støtteordning nærings-phd, som vi kan gi praktisk informasjon om hvis dette kunne være en idé for din bedrift. Dette er noe vi jobber med å informere om i regi av prosjektet Brohode Havbruk 2050.

 

Foredragsholder Amund Bjerkholt og kollegene ved Stranda Prolog er allerede godt i gang med bruk av Design Thinking og har gode erfaringer å dele med andre medlemmer i NCE Aquatech Cluster. Stranda Prolog er så fornøyde med metodikken at de sendte flere medarbeidere på kurset som før jul ble holdt i regi av klyngen, med støtte fra Innovasjon Norge.