God Jul og Godt Nytt År

Vi ønsker alle våre partnerbedrifter, samarbeidspartnere og andre følgere en riktig god jul og et godt nytt år! Benytter samtidig anledningen til å promotere årets Gründerjulepresang.

NCE Aquatech Cluster er med på Gründerjulepresangen for tredje år på rad. Vi anser dette som en fantastisk mulighet for spennende gründerbedrifter med konsepter og ideer som er relevante for havbruksnæringen. Er din bedrift nettopp en slik kandidat? Søk her https://www.grunderpresangen.no/ 

Etter et annerledes, men like fullt veldig bra år tar vi i NCE Aquatech Cluster nå juleferie og er tilbake 4. januar. På grunn av Covid-19 fortsetter vi med digitale møteplasser inn i 2021. Noen arrangementer er allerede promotert på nettsiden og flere er på vei. Et av årets første arrangementer blir webinaret om mer treffsikker produktutvikling den 17. januar. Les mer her

I mellomtiden gjenstår det bare å ønske alle en God Jul og et Godt Nytt år. Ses i 2021!