TechFood 2021 – Automatisering og digital innovasjon for økt bearbeiding av mat i Norge

Nå er programmet for den andre TechFood-konferansen klart! Hold av datoen 18.februar 2021 klokka 10-15! Overordnet tema vil være robotisert renhold, effektivisering, automatisering og digital innovasjon for bærekraftig bearbeiding av mat i Norge. 

SINTEF Ocean leder arrangementet sammen med SINTEF-konsernsatsningen Mat og Agri. På konferansen stilles spørsmål om roboter kan bearbeide råstoff like bra som trente fagfolk? Hvilken teknologi er best egnet for et standardisert renhold? Hvordan skal den digitale innovasjonen fortsette? Og til syvende og sist, hvordan kan dette bidra til en mer bærekraftig matproduksjon i Norge?

Les mer om den på nettsiden https://www.sintef.no/arrangementer/techfood-2021/ og meld deg på her!

Link til arrangement på Facebook og  LinkedIn