HAV 21 – Hvordan kan næringen bidra til 1,5 graders målet

HAV har vært arrangert hvert år siden 2012, og blitt kåret til et av NTNUs beste studentarrangementer. Målet har vært å skape et felles møtepunkt for studenter og bedrifter, og gjennom dette bidra til økt kunnskap og læring for begge parter, samt gode muligheter for nettverksbygging og kompetansedeling.

Vi håper dagen vil bidra til gode samtaler over chat og zoom med bedrifter, samt at det vil inspirere dere til nye karrieremuligheter, bedrifter, masteroppgaver og andre mulige prosjekter!

HAV har flere år på rad hvert fullbooket og de siste tre årene har vi hatt venteliste med studenter som ønsker å delta. Nå gjennomfører vi eventet digitalt og vil derfor ha muligheten til å ta i mot alle studentene som ønsker å være med. Vi gleder oss til å se deg der 3 mars kl 14:00 !

Hav arrangeres som et samarbeid mellom NTNU Ocean Club, Volvox & Alkymisten, og NCE Aquatech Cluster.  

Se arrangement HER

Ønsker din bedrift å delta? Ta kontakt med Ellie Johansen – [email protected]