– Rensefiskskolen er et godt tilbud til teknologileverandørene

Randi Nygaard Grøntvedt understreker at Rensefiskskolen gir viktig innsikt for teknologiutviklere.

Dette kan Randi Nygaard Grøntvedt, regionleder for Sjømat Norge Midt, underskrive på. Hun presenterte dette nye tilbudet på Forskningstorget under AquaNor. 

Rensefiskskolen (rensefiskskolen.no) er nå lansert som et interaktivt nettsted hvor du kan lære om og teste deg i kunnskap om fangst, transport og bruk av rensefisk. Det er FHF som har finansiert utviklingen av denne siden, og på FHF’s nettside finner du mer om hvilket stort forskningsløft som har resultert i dette unike tilbudet. På siden er det samlet erfaringskunnskap fra oppdrettere langs kysten, samt kunnskap fra relevante publiserte artikler og rapporter. Alt dette utgjør en flott kilde til innsikt for oppdrettere, teknologibedrifter og andre som ønsker å finne de beste løsningene knyttet til rensefisk. Vi anbefaler å ta en nærmere titt på dette!

 

De viktigste tilbudene på rensefiskskolen.no, som er finansiert av FHF