Vi er alle en del av problemet? Vil du være en del av løsningen?

NCE Aquatech Cluster har i løpet av våren bistått med å hente inn samarbeidspartnere til studentarrangementet GrEn. GrEn er en innovasjonscamp for studenter som skal jobbe med næringsrelevante caseoppgaver innenfor Maritim Teknologi.

Vi er stolte for å kunne dele med alle at Fiizk er hovedsamarbeidspartner for GrEn! Fiizk lager spennende caseoppgaver og får jobbe tett på studenter under GrEn!

Recordfart på påmelding

  • Det har vært rekortfart i påmeldingen vår, og alle lag er fylt på to og en halv dag! Det er kjempekult! Vi har til og med begynt på ventelister dersom det skulle bli noe frafall. Skriver Karoline Moe Pedersen, prosjektleder for GrEn.

 

GrEn arrangeres av NTNU Start

GrEn 2021 er en todagers casekonkurranse som gjør et dypdykk i dagens maritime utfordringer. GrEn står for Grønt Entreprenørskap, og er et arrangement som setter dette på dagsordenen til studenter. GrEn arrangeres for sjette året på rad og det har vært en stor sukess foregående år.

I år kobles GrEn og HAV- Innovasjon og nettverksbygging! 

Deltakelsen og arbeidet studenter legger ned i GrEn 2021 trenger ikke nødvendigvis å stoppe etter premieutdelingen! Trondheims største studentkonferanse innen akvakultur—HAV—ønsker å gi engasjerte grupper muligheten til å fortsette utviklingen frem mot vårens HAV-arrangement. Her vil idéene bli presentert for en rekke viktige og spennende aktører innen havbruks-industrien, og kanskje til og med være starten på noe stort?

Er du interessert i å høre med om GrEn eller melde din interesse for HAV 2022?

Ta kontakt med [email protected]