Stor interesse for Global Growth Canada

Interessen for å bli med på Global Growth Salmon Aquaculture Canada har vært stor, og det er derfor få plasser igjen. Sikre deg plass og bli med til Canada.

Innovasjon Norge organiserer nok en gang et grundig introduksjonsprogram for norske bedrifter som ønsker å levere produkter og tjenester til Canadisk oppdrett.

Prosjektet Global Growth Canada Salmon Aquaculture består av to ukesbesøk til markedet på østkysten av Canada, spesifikt St John’s på Newfoundland. Her vil vi besøke relevante beslutningstagere som gjør det mulig å komme inn i det canadiske markedet, eller utvide eksisterende virksomhet.

I tillegg vil prosjektet inneholde flere webinarer i Norge hvor bedriftene møtes for å forberede neste besøk til Canada og bearbeide inntrykk og erfaring fra forrige besøk. Bedriftene vil også kunne konsultere på individuell basis med forretningsutvikler finansiert av prosjektet.

Frist for påmelding er 31. desember, men på grunn av den store pågangen anbefaler vi de som er interesserte til å melde seg på så raskt som mulig.

Programmet for Global Growth Salmon Aquaculture Canada starter i januar/februar med kikc-off, og avsluttes i oktober. Markedsbesøk i Canada er planlagt i mars og i august.

Hele programmet og påmelding finner du her.