Etter- og videreutdanningskurs i Sikkerhetsstyring og risikoanalyse i havbruk – samling 1

07
des

07. des - 09. des

NTNU, Trondheim

NTNU har sammen med Brohode Havbruk 2050 utviklet et nytt kurs innen Sikkerhetsstyring og risikoanalyse rettet mot havbruksnæringen. Du kan nå melde din interesse!

Dette er et etter- og videreutdanningskurs, hvor målet er å gi deltakerne innblikk i effektiv og god styring av sikkerhet i havbruk. I begrepet «sikkerhet» legger vi både sikkerhet for personell, utstyr og fisk, skader på miljø og fiskevelferd. Etter gjennomført kurs skal deltagerne kjenne hovedelementene i god styring av sikkerhet, og de skal kunne bidra til å utvikle disse og bruke de i praksis i sin egen virksomhet.

Kurset gjennomføres med 2 samlinger fylt med spennende diskusjoner og gruppeoppgaver, interessante forelesninger, og tilslutt en avsluttende eksamen. I tillegg til faglig og teoretisk påfyll vil dere få 7,5 studiepoeng på masternivå.

Datoer:

  • Første samling: 7.- 9. desember 2020
  • Andre samling: 18.- 19. januar 2021
  • Eksamen: 02. februar 2021

Påmelding:

  • Siden det er første gang kurset skal arrangeres tar vi opp forhåndspåmelding, da det er begrenset antall plasser. Dersom du er interessert meld deg her: «MELD INTERESSE» frist 1. september.

Les mer om kurset her: Flyer EVU Sikkerhet havbruk