HAV 2020 – Næringsvekst i riktig retning?

27
feb

27. feb 16:00 - 21:00

DIGS, Krambugata 2, Trondheim

Et av Trondheims beste studentarrangementer, HAV, videreføres også i 2020 og nå setter studentene seg i førersetet. Er du på jakt etter ny kompetanse til din virksomhet? Da bør du melde deg på med en gang til vår viktigste møteplass mellom studenter og næringsliv! Påmelding for studenter åpner snart!

Dato: Torsdag 27. Februar 2020
Tid: 16.00-21.00
Sted: DIGS, Krambugata 2, 7011 Trondheim
Plasser: 70 studenter, 25 yrkesaktive

Torsdag 27. Februar 2020 arrangeres HAV av linjeforeningen Volvox & Alkymisten og studentorganisasjonen NTNU Ocean Club, i samarbeid med NCE Aquatech Cluster. HAV er et årlig studentarrangement hvor medlemsbedriftene i NCE Aquatech Cluster får muligheten til å møte engasjerte studenter med interesse for havbruksnæringa.

Arrangementet HAV er ment å tette gapet mellom studenttilværelsen og arbeidsliv, og har blitt arrangert hvert år siden 2012. I 2019 resulterte HAV til minst tre nye ansettelser direkte etter arrangementet. Vi kan derfor med sikkerhet si at HAV bidrar til å bedre kontakten mellom studenter og næringslivet innenfor blå sektor, selv om vi fortsatt har en vei å gå.

Etter HAV 19, og Brohodekonferansen 2018, ble det etterspurt økt samarbeid mellom studenter og bedrifter, ved å inkludere f.eks. diskusjoner og case-oppgaver om reelle problemstillinger, i tillegg ønsket bedrifter større fokus på rekruttering. Som respons til dette har vi valgt å invitere 5 bedrifter til å holde presentasjoner og 20 bedrifter til å ha stand, i tillegg til å delta på gruppearbeid/workshop knyttet til utviklingen og fremtidig vekst i næringa. Presentasjonene omhandler 5 tema knyttet til, og er som følger:

  1. Nyeste utviklinger innen bærekraftig akvakultur
  2. Digitalisering = fremtiden? 
  3. Fremtidige fôringredienser
  4. Hva er ståa med bruk av antibiotika og medisiner i næringa?
  5. Hvordan kan vi forbedre næringens rykte i media?

For at HAV skal spille en enda større rolle i å tette gapet mellom studenttilværelsen og arbeidslivet skal vi nå i år prøve oss på en CV-database på forhånd av arrangementet. Dette skal gi mulighet for bedrifter å legge ut utlysninger, og studenter å legge ut CV-er på forhånd, slik at når studenter og bedrifter møtes under HAV er de godt forberedt og interessert i å søke kontakt.

Spørsmål?

Ta kontakt med Ellie Johansen
E-post: [email protected]
Tlf: +47 97 98 78 11