Internasjonal markedsutvikling – workshop 28/5 og 19/6

28
mai

28. mai 08:30 - 14:00

Oslo

Er du klar for å vokse videre internasjonalt? Innovasjon Norge sparker i gang prosessen med en workshop over to samlinger hvor formålet er at du skal lande din internasjonale forretningsmodell og plan for markedsekspansjon.

Samlingene gjennomføres av våre internasjonaliseringsrådgivere, samtidig som vi trekker inn eksperter fra vårt eksportsenter og kontorer over hele verden. Vi lærer deg hvordan du kan kartlegge eksportmuligheter som passer for din bedrift, slik at du velger et marked med mulighet for effektiv og lønnsom vekst. ​

Gjennom samlingene lærer du å: ​

  • Kartlegge om markedet kan være aktuelt for din løsning​
  • Utvikle din forretningsmodell ​
  • Legge en plan for veien videre mot markedsintroduksjon​

Workshopen er gratis og består av to samlinger. Du arbeider under veiledning både på og mellom samlingene. ​

Målgruppe
For bedrifter som aktivt søker internasjonal vekst i løpet av de neste 6-12 månedene. Det kan være en fordel å stille med to personer for å sparre underveis i workshopene og for å fordele arbeid med å utvikle prosjektet underveis. Meld derfor gjerne på flere fra bedriften dersom dere ønsker. Deltakerne bør ha en sentral rolle i å bringe bedriften ut i verden. Bedrifter med eksisterende salg/omsetning, samt nyetablerte bedrifter med ressurser til å skalere internasjonalt vil bli prioritert.

 

Se nærmere info og påmelding HER!