Teknologi- og servicekonferansen 2019

Foto Sjømat Norge

Foto Sjømat Norge

28
nov

28. nov 09:00 - 23:30

Scandic Nidelven, Trondheim

Sjømat Norge, i samarbeid med NCE ønsker å invitere deg til Teknologi- og servicekonferansen som går av stabelen 28. November 2019.

Er du leverandør til sjømatnæringen, eller følger denne delen av bransjen tett? Da er dette din møteplass! Her finner du spennende foredrag, nyttig informasjon og ikke minst: faglig oppdatering.

For fjerde gang samles leverandørindustrien til sjømatnæringen til sitt eget «bransjetreff» i Trondheim. I år som i fjor, er stedet siste torsdag i november, med påfølgende middag på kvelden.

– Konferansen har satt seg og vi øker samtidig antallet medlemmer. Dette er et viktig treff der en får diskutere, møte felles kolleger og bli inspirert, sier fagsjef maritim i Sjømat Norge, Arild Rød.

Det er satt sammen et spennende program for deltakerne. Gjennom dagen får vi innblikk i Leverandørindustriens vilkår nasjonalt og internasjonalt, Næringens kompetansebehov,  og det hele avsluttes med Skatt og debatt før vi går videre med en bedre middag og mingling. Både fiskeri- og sjømatminister Harald Tom Nesvik, Bi-professor Torger Reve og en rekke stortingspolitikere er noen av dem som tar turen til Trondheim.

Dagen etter, 29. November er satt av for fagforumskonferanse (mer informasjon kommer).

Meld deg på HER eller gå inn på Sjømat Norge sine sider HER for å se program!