Fôr fra sagflis, sopp, insekter og mikroalger?
- DatoFredag 6. juni, kl. 11.00-12.00
- StedDigitalt
- Bindende påmeldingNei

Lunsjwebinar: Fôr fra sagflis, sopp, insekter og mikroalger? Resultater fra SUSFEED.
Meld deg på her!
Program:
- 11:00 Velkommen
- 11:05 Om SUSFEED. Egil Petter Stræte (prosjektleder), RURALIS
- 11:10 Resultater fra insektforsøk og LCA-analyser. Revilija Mozuraityte, SINTEF Ocean
- Spørsmål
- 11:30 Resultater fra forsøk med mikroalger. Marianne Nymark, SINTEF Ocean
- Spørsmål
- 11:50 Diskusjon
- 12:00 Slutt
Videresend gjerne invitasjonen til interesserte kollegaer!
Webinaret er et samarbeid mellom:
- SUSFEED – Bærekraftig norsk fôrproduksjon – prosjektsamarbeid mellom RURALIS og en rekke partnere (se nedenfor), støttet av Forskningsrådet
- AquaMare – EU-nettverk mellom de norske havbruksklyngene og EATIP, støttet av Forskningsrådet
- BioVerdi2.0 – prosjektsamarbeid mellom NCE Aquatech Cluster, WoodWorks! Cluster og Agritech Cluster, støttet av Trøndelag fylkeskommune og Sparebank1 SMN
- FoSiMo – prosjektsamarbeid mellom sistnevnte klynger, støttet av Innovasjon Norge
Om SUSFEED
SUSFEED (2021-2025) utvikler en modell av det norske fôrsystemet for å kartlegge norskproduserte fôringredienser, mulighetene for industriell oppskalering og deres bærekraft. Prosjektet er støttet av Forskningsrådet.
Partnere: RURALIS (prosjektansvarlig), NIBIO, SINTEF Ocean, SINTEF Digital, BioMar, Felleskjøpet Fôrutvikling, Invertapro, Montasjen, Sitep, Folven gaard, NCE Aquatech Cluster, WoodWorks! Cluster, Felleskjøpet Agri, Norsk Landbruksrådgivning, CarCewi, Einar Wathne, Norsk Kylling, Tankesmien Agenda, Skjetlein videregående skole, Mære landbruksskole, NHO Mat og Drikke, Bellona, Wageningen UR, Kris Kok og Aarhus Universitet