21/03/2024

Ellie inn som vikarierende klyngeleder for Kristian

Når klyngeleder Kristian Henriksen nå tar pappapermisjon, er det ingen hvem som helst han overlater roret til. Ellie Johansen har flere år bak seg i klynga, og vil fungere som klyngeleder fram til august.

Etter å ha vært med siden planleggingen av NCE Aquatech startet, og jobbet tett med klynger siden 2011, skal klyngeleder Kristian Henriksen for første gang ta fri fra klynga – og det i over fire måneder:

– Det blir veldig rart å holde seg borte så lenge, men jeg er sikker på at medlemmene ikke vil merke noe særlig til det, forteller han, og legger til:

– Med et dyktig team på plass, et engasjert styre, og ikke minst – en veldig bra klyngeleder-vikar og støttende nestleder i klynga – er jeg sikker på at arbeidet blir minst like bra utført når jeg er ute i permisjon.

 

En spennende utfordring, og en mulighet for å vokse og lære

Det sier Ellie Johansen, som er ydmyk for oppgaven:

– Heldigvis er jeg ikke alene, men en del av et fantastisk team. Jeg ser virkelig opp til hver enkelt av mine kollegaer, verdsetter det engasjementet og stå-på-viljen de viser hver eneste dag. Jeg har et team som kan lære meg masse underveis i min nye rolle.

 

Høy fart og nye bedrifter som banker på døra

Klynga har mange spennende arrangementer framover. Det planlegges for internasjonale studieturer, samtidig som nye prosjekter er på gang.

– Så har vi flere bedrifter som ønsker å bli en del av vårt nettverk, det gleder oss stort, forteller den ferske klyngelederen.