11/03/2024

Fullbooket NASFTec Aqua i Bergen

De siste månedene har vi hatt gleden av å samarbeide med North Atlantic Seafood Forum om NASFTec Aqua 2024. Klyngeleder, Kristian Henriksen, var i Bergen for å lede seksjonen. Flere av av våre klyngepartnere fikk riktig så god synlighet under konferansen!

For også i år har NASF invitert teknologileverandører til å vise seg fram. Publikum fikk høre 22 svært relevante presentasjoner, i et arrangement som kort oppsummert blir omtalt som en suksess.

– Om du er interessert i å presentere din bedrift på NASFTec Aqua neste år, ta gjerne kontakt med meg så snart som mulig, oppfordrer klyngelederen.

Du vil i så fall ikke være for tidlig ut, for flere bedrifter har vært tidlig ute med å sikre seg plass.

– Vi har lyst til å takke å takke alle foredragsholdere. Og en spesiell takk til North Atlantic Seafood Forum for et svært godt samarbeid. Vi ser virkelig fram til NASFTec Aqua 2025, avslutter Kristian Henriksen.

 

NASFTec Aqua presentasjoner fra: Havforskningsinstituttet (IMR), Norge, Fiskeri- og havbruksnæringens forskningsfinansiering, Matis Food Schience and Biotechnology, Sustainable Aquaculture Innovation Centre, Firum, SINTEF Ocean, Optimar, BioSort AS, Sterner, Scoot Science, Aquaticode, Aquabyte , Previwo, Ovum, ALVAR, MMC First Process AS, OptiRAS, Pure Salmon Technology, ScaleAQ, Bioceanor og OptoScale

 

Kopirett foto: Morten Wanvik AS/NASF